Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Ekm3700 Köksassistent - Svart

Beställ Electrolux Ekm3700 Köksassistent - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ekm3700 Köksassistent - Svart inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Electrolux en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer.

Se gärna också

Kitchenaid Classic Köksassistent - Vit

KitchenAid Classic Köksmaskin 4,3 L Denna mixer/matberedare är en klassisk variant från KitchenAid med retroinspirerat utseende och kraftfull motor som gör att du kan ta dig an även riktigt tuffa uppgifter i köket. Mjuk, rundad design med uppfällbart drivhuvud Helt konstruerad i metall Direkt drivsystem Classic-modellenKitchenAid Classic är mycket snarlik den populära modellen KitchenAid Artisan såväl när det gäller design som funktion. Classic-modellen har samma egenskaper och funktioner som Artisan och de tillbehör som finns till Artisan fungerar lika bra att använda till Classic. SpecifikationerBunken till denna mixer rymmer 4.3 liter (mot Artisanens 4.873 liter) och har en motor på 275 watt (mot Artisanens 300 watt). Medföljande tillbehör Ballongvisp K-spatel Degkrok Skål i rostfritt stål med 4.3 liters volym KitchenAid Classic Den är robust, stabil, tålig och helt konstruerad i metall, och den har en rundad design som gör den enkel att använda och rengöra. Ett direkt drivsystem gör den tyst, pålitlig och tålig, och tack vare planetarisk blandningsrörelse är den också snabb.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Airfryer

Airfryer från Obh

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Whirlpool

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Blomus

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Smeg

Se alla produkter