Sidan innehåller annonslänkar

5-pack Nitro patroner

-7%

Beställ 5-pack Nitro patroner på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 5-pack Nitro patroner inom kategorin Kaffebryggare.

Se gärna också

Melitta Look Therm Perfection Kaffebryggare - Svart/silver

Över de senaste två årtiondena har fyra generationer av den populära LOOK®-serien bidragit till att Melitta®har blivit en av Europas ledande leverantörer av kaffebryggare. Den senaste generationen av LOOK® sätter nystandard, nu i fråga om utseende och praktiskhet! Nya Melitta® LOOK® Therm Perfection – nu kan kaffeälskaresom föredrar en isolerad kaffekanna få precis vad de vill ha. Tack vare den okrossbara, isolerade kannan i rostfritt stål hålls kaffet varmt länge och kannan är perfektmatchad till den attraktiva formgivningen hos den nya LOOK®-serien. Dessutom är Easy Click-locket enkelt attanvända med bara en hand. Therm-versionen av Melitta® LOOK® Perfection har en avtagbar vattenbehållare och svängbar filterhållare.3-i-1-kalkskydd med det praktiska automatiska avkalkningsprogrammet garanterar att LOOK®-kaffebryggarnafår en lång livslängd. Och den patenterade AromaSelectorn med sitt enkla vridreglage ser till att alla får kaffeutifrån sin egen smak med inställningar från milt till starkt. Melitta® LOOK® Therm Perfection – idealisk för långvarig kaffenjutning med en modern design. AromaSelector®Du förstår hur du ska göra på nolltid Med den patenterade AromaSelectorn kan man individuellt ställa in kaffestyrkan just som man vill ha den – från mild till stark. Avtagbar vattenbehållareLättare att fylla, lätt att rengöra Vattentanken som är monterad på sidan går att ta bort! 3-i-1 kalkskyddOrdentligt skyddad för lång livslängd Ställ bara in vattnets hårdhet så får du påminnelse i god tid när apparaten behöver avkalkas. Det integrerade avkalkningsprogrammet kalkar av noggrant och effektivt. Isolerad kannaDen eleganta, okrossbara, isolerade kannan i rostfritt stål håller ditt delikata kaffe varmt BREAK och fräscht en lång stund. Avtagbar svängbar filterhållare med droppstoppDen svängbara filterhållaren med droppstopp förhindrar att kaffe droppar och kan tas av för smidig och enkel rengöring. Element i rostfritt stålInslag av rostfritt stål i hög kvalitet ger apparaten ett modernt utseende.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]