House Doctor

House Doctor - House Doctor The Ring Ljusstake Ø 35 cm Grå

329 kr 164 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Vacker och mångsidig ljusstake från House Doctor.

The Ring är en modern och elegant ljushållare designad av House Doctor. Den enkla ljusstaken är 35 cm i diameter och tillverkad i Polystone, som är en konstgjord sten, vilket gör att den är väldigt tålig och har ett utseende som påminner om cement och betong.

Ljusstaken är väldigt mångsidig och kan användas året om i och med att den är så minimalistisk i grunden.
På hösten kan du dekorera med höstföremål från naturen, till exempel kastanjer och nypon.
När hösten sen övergår i juletider är det bara att dekorera om den som en fin adventsljusstake. Sätt fyra blockljus i mitten och dekorera runtom med julkulor, kottar, granbarr och annat som du tycker hör julen till. Alternativt att du gör tvärtom med ljusen runtom och dekorationen i mitten.

Endast din egen fantasi sätter stopp för hur denna eleganta ljusstake The Ring från House Doctor kan användas!


Jämför produkt House Doctor - House Doctor The Ring Ljusstake Ø 35 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - House Doctor The Ring Ljusstake Ø 35 cm Grå i kategorin Julljushållare här hos oss.

Kategori: Julljushållare
Artikelnummer: 133580

Se även andra produkter från Julljushållare

Snabbfilter
Sortera
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Servering

Servering kan syfta på: Serveringsställe – en offentlig lokal där mat och dryck serveras mot betalning Serveringspersonal – anställda att servera mat och dryck Serveringsteknik – tekniken för hur servering skall genomföras Serveringsdräkt – de arbetskläder som diverse serveringspersonal på olika ställen traditionellt använder i sin yrkesutövning Uteservering – ett möblerat utrymme eller avgränsning, utomhus för gäster på en restaurang eller ett kafé