Electrolux Lki6444sow Induktionsspis - Vit

Beställ Electrolux Lki6444sow Induktionsspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lki6444sow Induktionsspis - Vit inom kategorin Induktionsspisar.

Produktinformation

Hob2Hood är en trådlös anslutning mellan spishäll och fläkt som justerar fläkthastigheten automatiskt baserat på din tillagningstemparatur. Omedelbar respons som ger dig lite extra hjälp i köket. .

Se gärna också

Cylinda Sib8362kve Induktionsspis - Vit

Effektiv induktionsspis med flexizoner Denna spis har en effektiv induktionshäll som är försedd med en flexibel zon. Hällen styrs via touchpanel på hällen. Med den flexibla zonen kan du enkelt få plats med stora kokkärl eller använda som en varmhållningszon. Allt för att du ska uppnå fantastiska resultat med din matlagning. Ugnen styrs via vred som skjuts in i nivå med panel efter användning, detta gör det mycket enkelt att hålla framsidan ren. Ugnen har utformats för att ge en optimal luftcirkulation och ge en jämn värmefördelning till maten så att den ska bli mör och saftig på insidan. Med varmluftsugnen kan du tillreda rätter på flera nivåer i ugnen samtidigt. Varmluftsfunktionen värmer även upp ugnen snabbt och effektivt vilket bidrar till att du spar tid och energiförbrukning. Insidan av ugnen och ugnstillbehören är försedda med en speciell ytbehandling som gör att du enkelt kan rengöra dessa utan starka rengöringsmedel eller energikrävande funktioner. Ugnen är utrustad med katalytiska paneler som absorberar fett under tiden ugnen är igång.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser unikat

Vaser unikat från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Kenwood

Se alla produkter