Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikro - Svart

Beställ Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikro - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikro - Svart inom kategorin Inbyggnadsmikro.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 16.8 liter betyder att Kmfe172tex från Electrolux är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Denna ugn har en effekt på 800 W.

Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är 360x562x300 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikro - Svart

Med ett ugnsutrymme på 25 liter får du med Lms4253tmx från Electrolux bra med plats till att tillaga maten i ugnen. Är ni ett hushåll på 3-4 personer är denna modell därför ett bra val. Ugnen levererar en effekt på 900 W. En bonusfunktion är ugnens grillfunktion på 1000 W, som gör det möjligt att liksom i en vanlig ugn få en god smak och fin färg på det du tillagar. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 380x560x550 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Svanefors

Se alla produkter
Oklassificerat matlagning

Oklassificerat matlagning från Thermacell

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Black+decker

Se alla produkter