Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikro - Vit

Jämför produkt Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikro - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikro - Vit i kategorin Inbyggnadsmikro här hos oss.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Kmfe171tew från Electrolux är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Effekten på denna mikrovågsugn är 800 W.

Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått 360x462x300 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Smeg Mp122n1 Inbyggnadsmikro - Svart

Då Mp122n1 från SMEG är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1200 W. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är: 380x568x mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffe

Kaffe från Sjöstrand

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Arabia

Se alla produkter
Vakuumföpackare

Vakuumföpackare från Food saver

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Rosendahl

Se alla produkter