Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikro - Rostfritt Stål

Beställ Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikro - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikro - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikro.

Produktinformation

Vår mikrovågsugn med grill är det snabba och enkla sättet att laga de flesta av dina favoriträtter. Förutom att du kan göra allt som du förväntar dig från en traditionell mikrovågsugn, ger den extra grillfunktionen dig ännu mer. .

Se gärna också

Smeg Mp122n1 Inbyggnadsmikro - Svart

Då Mp122n1 från SMEG är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1200 W. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är: 380x568x mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Dorre

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Electrolux

Se alla produkter
Fritöser

Fritöser från Fritel

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Rörstrand

Se alla produkter