Electrolux Esz69310sw Inbyggd Diskmaskin - Vit

Jämför produkt Electrolux Esz69310sw Inbyggd Diskmaskin - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Esz69310sw Inbyggd Diskmaskin - Vit i kategorin Inbyggda diskmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Esz69310sw Ingen lokal distribution 800 SprayZone-diskmaskin rengör kokkärlen kraftfullt, med tre gånger bättre rengöringsegenskaper än standarden. Ingen blötläggning krävs. .

Se gärna också

Gorenje Gu642d60x Inbyggd Diskmaskin - Stål

SMARTFLEX BESTICKKORG SmartFlex bestickkorgar ger ultimat flexibilitet när du diskar bestick. Beroende på dina behov kan du använda hela bestickkorgen eller dela upp den i två separata delar som kan placeras på olika ställen i den nedre diskmaskinkorgen. På så sätt kan du få plats med så många tallrikar, grytor och kastruller som möjligt i diskmaskinen. TotalDry När programmet har kört färdigt öppnas luckan automatiskt en liten bit för att släppa ut överflödig ånga. Detta gör att frisk luft kan nå porslinet så att de diskade föremålen torkar helt. Utmärkt för snabbtorkning med låg energiförbrukning. TOTAL AQUASTOP Med säkerhetsfunktionen AquaStop kan du tryggt låta diskmaskinen diska på natten och när du är ute. Vid läckage eller översvämning kopplar AquaStop automatiskt bort vattentillförseln samtidigt som pumpen suger ut det återstående vattnet ur diskmaskinen. AquaStop förblir fullt fungerande under hela diskmaskinens livslängd. SMART CONTROL Det har aldrig varit enklare att använda din diskmaskin. Alla knappar är placerade i ett ergonomiskt läge med intuitiv manöverlogik från vänster till höger. Alla modeller har en display med vitt LED-ljus, och några av de mer avancerade modellerna har även touchkontroll. Bara en enda knapptryckning räcker för att starta maskinen. JUSTERBARA KORGAR Korgarna är utrustade med markerade rörliga element och en anpassningsbar korglayout för enkel lastning. Det enkla korgjusteringssystemet med tre nivåer gör att du kan få plats med även de största grytorna och tallrikarna. Tallrikshållaren i den nedre korgen kan enkelt fällas ihop för att ge mer utrymme för större föremål. Bestick kan organiseras perfekt på en särskild bricka. Besticken placeras separat så att de inte repas och kan torka perfekt. Varje detalj är noggrant utformad så att hanteringen blir så enkel som möjligt. SELF CLEAN PROGRAM En ren diskmaskin garanterar att tvättprestanda alltid lever upp till dina förväntningar. Kör det självrengörande programmet en gång i månaden så behöver du aldrig mer skrubba diskmaskinens innerväggar, sprejarmar och rör för hand. EXTRA HYGIENE Programmet som efterliknar steriliseringsprocessen har utformats för alla som behöver extra hygieniska resultat, till exempel familjer med spädbarn och små barn. Det här alternativet förlänger disktiden och höjer temperaturen med 5 °C i Eco- och Universalprogrammet. I kombination med Intensivprogrammet kan du uppnå en temperatur på 75 °C, vilket är tillräckligt högt för att eliminera de flesta bakterier.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Leonardo

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Kosta Boda

Se alla produkter
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Obh

Se alla produkter
Fotbad

Fotbad från Beurer

Se alla produkter