Sidan innehåller annonslänkar

Tefal - Lov Gjutjärnsgryta 5 L Beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lov Gjutjärnsgryta 5 L är tillverkad av 97% återvunnet järn och har en garanti på 20 år. Den ekodesignade gjutjärnsgrytan är tillverkad med material fritt från bly och kadmiumpigment.

Den kommer med en läcker färg och vackra detaljer så du kan ställa fram grytan med gästernas favoritmat direkt på bordet! Grytan har ett kondenslock som innebär att locket har en design med ett mönster på insidan som främjar vattencirkulationen Tack vare detta kan du ta din matlagning en nivå längre med möra och saftiga grytor.

Den har en tjock botten som gör att värmen sprids jämnt i grytan. Locket och den tjocka botten bidrar till att grytan är optimal för att bräsera eller att långsamt tillaga dina favoriträtter för att nå riktigt bra resultat i köket.

Med grytan kommer också en e-receptbok med många inspirerande recept för årets alla årstider.Finns i flera storlekar och färger så du kan hitta den som är perfekt för dig eller kombinera olika storlekar. Grytan är fullt kapabel på alla spisar – från induktion till gas, till och med för att laga mat i ugnen.

Detta gör Lov grytorna perfekta i alla kök. Njut av perfekt långsam tillagning för möra och saftiga resultat. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024