Sidan innehåller annonslänkar
Funktion

Funktion Fryde 2,5l Gryta/kastrull

Kontrollera pris

Köp nu

Grytan har 3,0 mm botten och passar alla värmekällor – inklusive induktion. Den är gjord av aluminium och har en keramisk beläggning på insidan, och på utsidan har den en silikon-polyesterbeläggning. Handtagen är i svart bakelit. För att säkerställa lång livslängd bör plast- eller träredskap alltid användas, precis som att tvätta med borste, varmt vatten och diskmedel rekommenderas.


Beställ Funktion Fryde 2,5l Gryta/kastrull på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Fryde 2,5l Gryta/kastrull inom kategorin Grytor Kastruller.

Läs mer...
Kategori: Grytor Kastruller
Artikelnummer: FH-24400
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Symaskiner

Symaskiner från Brother

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.