Electrolux Ekc6560bow Glaskeramikspis - Vit

Jämför produkt Electrolux Ekc6560bow Glaskeramikspis - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Ekc6560bow Glaskeramikspis - Vit i kategorin Glaskeramikspisar här hos oss.

Produktinformation

När du väljer en keramisk spis får du en flexibel spis som du kan installera i vilket kök som helst. Du behöver inte tänka på att köpa någon specialutrustning, liksom till induktionsspisar och det är bara att koppla den till eluttaget, till skillnad från en gasspis.

Ekc6560bow från Electrolux är dessutom enkel att hålla ren vilket för många av oss är en extra fördel. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ.

Med ett ugnsutrymme på 73 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer.

Den har katalyse, vilket betyder att ugnens insidor har en katalytisk emalj som hjälper till att bryta ner fett och smuts så snart ugnen kommer upp på 200°C eller mer. Det är enkelt att sätta in och ta ut maten med hjälp av de medföljande teleskopskenorna.

Med den inbyggda stektermometern har du alltid kontroll på matens temperatur när du tillagar den. Det är enkelt att sätta in och ta ut maten med hjälp av de medföljande teleskopskenorna.

Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter
Möbler övrigt

Möbler övrigt från Gejst

Se alla produkter
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Afroart

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Tristar

Se alla produkter