Electrolux Hoc620f Glaskeramikhäll

Jämför produkt Electrolux Hoc620f Glaskeramikhäll online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Hoc620f Glaskeramikhäll i kategorin Glaskeramikhällar här hos oss.

Produktinformation

Hoc620f 60 cm High-Lighthäll med 4 zoner, 2x14,5 cm, 1x21/12 cm, 1x18 cm; Direct Touch; fasad i framkant; Inbyggnadsmått BxDxH 560x490x38 Dessa touchkontroller med akustisk feedback är så kompakta som möjligt utan att ge avkall på läsbarheten, vilket ger dig mer utrymme för din kreativitet när du lagar mat. .

Se gärna också

Gram Kk 6520-90 T Glaskeramikhäll

Inbyggnadshällens 4 värmezoner betyder att modellen Kk652090t från Gram har en passande kapacitet till 3-5 personer. Om du är anhängare till effektiv matlagning och enkel rengöring så är en keramisk inbyggnadshäll ett bra alternativ. Den glaskeramiska ytan gör den enkel att hålla ren och även om temperaturerna inte kan skiftas lika snabbt som vid en induktionshäll så är fördelen den att du inte behöver köpa ny köksutrustning, utan du kan fortsätta använda alla dina kastruller och pannor. Denna inbyggnadshäll har en fasad kant som ger spishällen ett stilrent utseende. Inbyggnadshällens bredd är 581 mm och djupet är 501 mm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Bosch

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Yaxell

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Bungalow

Se alla produkter