Iittala - Sarpaneva Gjutjärnsgryta 3 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Formgivaren Timo Sarpanevas rena och funktionella Sarpaneva-gryta utgör, precis som alla Iittalas produkter, ett perfekt exempel på modern skandinavisk design.Tillverkad i tungt gjutjärn med ett löstagbart trähandtaget har den en rustik och rejäl känsla. Det solida gjutjärnet ger en långsam och jämn värme och kan användas både på spisen och i ugnen.

Den emaljerade ytan är enkel att rengöra och drar inte åt sig några smaker. Det genomtänkta, bågformade trähandtaget gör det lätt att lyfta hela grytan till matbordet men är även smidig att lyfta av locket med så su slipper bränna fingrarna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Beka - Nori Gjutjärnsgryta 26 cm

Stekgryta Nori 26 cm 5 liter. Emaljerad gjutjärnsgryta av hög kvalitet. Grytan har tre lager emalj på både insida och utsida vilket gör att den är mycket reptålig, lätt att rengöra samt skonsam mot din spishäll.

Designen är väl genomtänkt, de små utbuktningarna på lockets undersida gör att förångat vatten tas tillvara på. Genom den strategiska placeringen av utbuktningarna fördelas det kondenserade vattnet jämnt och kontinuerligt över maten så att den blir mörare.

Grytan är lämplig för alla värmekällor, inklusive grill och ugn. Smakfull och robust design med en knopp i brons. En fröjd för ögat medan långkoket låter smaklökarna vänta.

- Kompatibel med induktionshällar
- Håller värmen länge
- Rymmer 5 liter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024