Beka - Nori Gjutjärnsgryta 26 cm

Beställ Beka - Nori Gjutjärnsgryta 26 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Beka - Nori Gjutjärnsgryta 26 cm inom kategorin Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor.

Produktinformation

Stekgryta Nori 26 cm 5 liter. Emaljerad gjutjärnsgryta av hög kvalitet.

Grytan har tre lager emalj på både insida och utsida vilket gör att den är mycket reptålig, lätt att rengöra samt skonsam mot din spishäll.Designen är väl genomtänkt, de små utbuktningarna på lockets undersida gör att förångat vatten tas tillvara på. Genom den strategiska placeringen av utbuktningarna fördelas det kondenserade vattnet jämnt och kontinuerligt över maten så att den blir mörare.Grytan är lämplig för alla värmekällor, inklusive grill och ugn.

Smakfull och robust design med en knopp i brons. En fröjd för ögat medan långkoket låter smaklökarna vänta.- Kompatibel med induktionshällar- Håller värmen länge- Rymmer 5 liter .

Se gärna också

Le Creuset - Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta 4,2 L Fig -25%

Gjutjärnsgryta från Le Creuset. Denna härliga lilafärgade gryta är unik för Cervera och ytterligare delar i samma färg finns att komplettera med. Fig betyder fikon på engelska och färgen påminner definitivt om denna frukt med sin härliga kulör. En guldfärgad knopp på toppen blir pricken över i. Signature gjutgärnsgryta Fig från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket som kan föras vidare från generation till generation.

Sedan 1925 har denna runda gryta tillverkats på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Dessa gjutjärnsgrytor från Le Creuset är tillverkade i högsta kvalitet. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.

Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.

Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.

Grytan finns även att få i någon annan färg av Le Creusets breda urval av välbekanta färger, så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin.

Denna Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta är 24 cm i diameter och rymmer 4,2 L.
Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Robert Welch

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Oxo

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter