Sidan innehåller annonslänkar

Addizio Gasolgrill 3 brännare antracit


Beställ Addizio Gasolgrill 3 brännare antracit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Addizio Gasolgrill 3 brännare antracit inom kategorin Gasolgrillar.

Se gärna också

Everdure - Force Gasolgrill

Nu ska det bli grilla av! Grillen Force från Everdure by Heston Blumentahl fungerar klockrent för både grillfantasten och den som vill ha ett enkelt söndagshäng. Med Force blir du grillklar på endast 5 minuter och kan komma upp till 350°c. Inga mer hungriga barn eller gäster som står och stampar för att kolen tar tid på sig, med en gasolgrill lagar du lätt till allt från vegetariska läckerheter, fisk, eller en klassisk köttbit. Den stora arean erbjuder många möjligheter till perfekt tillagning, och du kan välja om du vill grilla med öppet eller stängt lock.

Grillen har en termometer i locket, och två olika brännare, vilket gör att du kan kontrollera både temperatur och justera lågorna. Grillens höga lock gör att värmen cirkulerar bra. Force grill har utbytbara grillplattor, gjorda av gjutjärn, vilka också har integrerade ’flame-tamers’. Grillytan är justerbar för att passa alla dina behov.

Force är tillverkad av rostfri pressgjuten aluminium, med ett lock i emalj, och passar snyggt in på terrassen eller i trädgården. Den är lätt att rengöra, och finns i olika färger. De stabila benen gör att den står stadigt. de går även att ta av för att göra grillen bärbar, och smidiga och ergonomiska knappar gör grillen lätthanterlig.

Snabbfakta
- 2 högkvalitativa brännare, individuellt kontrollerade
- Temperatur upp till 350°c
- Ergonomiska knappar
- Extra högt lock för bättre luftcirkulation
- Använd med öppet eller stängt lock
- Grillklar på 5 minuter
- Grill och serveringsbricka i aluminium
- Emaljerat lock och grillplattor
-Lätt att göra ren
- Står stabilt på mark och trall
- Effekt upp till 7.8 kW
- 2358 cm2 grillarea

Läs mer

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.