Rösle

Rösle - Rösle Gasolgrill Videro GS-6 Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Gasolgrill Videro GS-6 från Rösle är framtagen i samarbete med världskända grillmästare och kockar, något du kommer märka eftersom det kommer göra din matlagning utomhus till en ren fröjd. Brännarens snabba tändning och den jämna värmeproduktionen gör att du snabbt kan börja grilla. Det stora temperaturområdet, Videro GS-6 har en grillyta på 92x45 cm och en värmehylla på 92,5x16 cm, inbjuder till att laga stora middagar i sommar utan några som helts problem. Du följer grillningen smidigt genom fönstret i locket och släpper på så sätt inte ut någon värdefull värme samtidigt som du har koll på resultatet. Förutom den höga prestandan har Videro GS-6 även mycket komfort – exempelvis den bekväma arbetshöjden, två hopfällbara sidobord, både för matlagning och som förvaringsyta och med ett rymligt underskåp med gott om plats för alla dina tillbehör. - Värmeisolerat lock med fönster/glas som ger optimal visning av tillagningsområdet - Integrerad stor termometer i locket - Kraftiga grillgaller av emaljerat gjutjärn - Inbyggd grillplatta, kan användas på bägge sidor i grillen>BR>- Sidobord, som kan vikas in på bägge sidor - Extra brännare på sidobordet som gör det enkelt att få till snygga grillränder (3,5 kW) - Sidobrännare för tillagning av sås eller koka potatis (3,0 kW) - Värmefördelare och fettuppsamlare i rostfritt stål - Led-belysning i grillens vred (tvåtonig) - Krokar för upphängning av redskap - Förvaringsskåp i svartlackerat rostfritt stål - Gastrycksregulator med integrerat skydd mot slangbrott - Lagringsutrymme för gasbehållare upp till 11 kg - Fyra låsbara hjul


Jämför produkt Rösle - Rösle Gasolgrill Videro GS-6 Svart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Rösle Gasolgrill Videro GS-6 Svart i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: 131356
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.