Sidan innehåller annonslänkar
Lene Bjerre

Gardin Rikke 250x140 cm Lila

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Gardin Rikke 250x140 cm Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gardin Rikke 250x140 cm Lila i kategorin Gardiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gardiner
Artikelnummer: 10200399
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skålar dekoration

Skålar dekoration från Kosta Boda

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Iittala

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Caso

Caso kan syfta på följande platser:

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.