Sidan innehåller annonslänkar
Russell hobbs

Russell Hobbs Cook@Home Fryer Fritös

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Om du gillar den spröda känslan av friterad mat är det upplagt att införskaffa en fritös Russell Hobbs från till hemmabruk. Det är både enklare och säkrare än att fritera i gryta. En modern fritös behöver inte heller så stor mängd olja för att ge ett läckert resultat. Perfekt om du älskar den friterade smaken men oroar dig för hälsoeffekterna. Volymen på behållaren är 3.2 liter.


Jämför produkt Russell Hobbs Cook@Home Fryer Fritös online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Russell Hobbs Cook@Home Fryer Fritös i kategorin Fritöser här hos oss.

Kategori: Fritöser
Artikelnummer: 19773-56
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.