Caso

Caso 3309 M20 Easy 700 Watt Mikrovågsugn - Antracit

943 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Denna modell Cs3309 från Caso har ett ugnsutrymme på 20 liter och är därför bland de mindre modellerna på marknaden. Den ägnar sig därför bäst till mindre hushåll. Ugnens effekt ligger på 700 W.


Jämför produkt Caso 3309 M20 Easy 700 Watt Mikrovågsugn - Antracit online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso 3309 M20 Easy 700 Watt Mikrovågsugn - Antracit i kategorin Fristående mikrovågsugnar här hos oss.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: CS3309
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caso

Caso kan syfta på följande platser:

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär