Sidan innehåller annonslänkar
Adelberg

Adelberg A-11330083, 20l Mikrovågsugn - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Elektroniskt styrd mikrovågsugn Volym 20 l Mikrovågseffekt 700 W 10 mikrovågseffektnivåer 99 min 99 sekunders tillagningstid Upptiningsprogram Roterande glastallrik 245 mm 6 auto-tillagning


Beställ Adelberg A-11330083, 20l Mikrovågsugn - Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg A-11330083, 20l Mikrovågsugn - Svart inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: A-11330083
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Caso

Caso kan syfta på följande platser: