Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Lrb1af20w Kylskåp - Vit

Jämför produkt Electrolux Lrb1af20w Kylskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lrb1af20w Kylskåp - Vit i kategorin Fristående kylskåp här hos oss.

Produktinformation

Specifikationer Förbrukning Energiklass F Årlig energiförbrukning 123 kWh/år Fungerar i temperatur (°C) 10-43°C (SN-N-ST-T) Allmänna egenskaper Färg/Material Vit Kylkapacitet 196 liter Ljudnivåklass C Ljudnivå 36 dB(A) LED belysning Ja Zero-zone låda Nej Omhängbar dörr Ja Höger- eller vänsterhängd dörr Högerhängd Mått och vikt Höjd 1050 mm Bredd 550 mm Djup 630 mm .

Se gärna också

Liebherr Rbsfe5220 Kylskåp - Stål

Säker frukt- och grönsaksförvaring Krispig sallad eller jordgubbar: De känsligaste varorna förtjänar en speciell plats så att de håller sig färska längre – i BioFresh-lådor. I BioFresh-lådan för frukt och grönt är temperaturen nästan 0 °C. I kombination med den konstanta luftfuktigheten och den täta stängningsmekanismen trivs dina frukter och grönsaker utan förpackning alldeles utmärkt. Du behöver inte ställa in någonting. SmartDeviceBox för eftermontering Vill du vara rustad för en framtid i ett smart hem? Med Liebherr får du hjälp på vägen: Du kan eftermontera en SmartDeviceBox så att ditt kylskåp från Liebherr kan kopplas upp på nätet. SmartDeviceBox kan integreras med några enkla handgrepp och öppnar genast upp för alla möjligheter som den digitala världen erbjuder. SteelFinish Gillar du avskalad och fräsch elegans i köket? Då ska du välja en Liebherr med SteelFinish-yta. Colaminat-materialet med vertikal borstning har stor likhet med rostfritt stål utseendemässigt och det är robust och lätt att rengöra. Den stilfulla looken kompletteras perfekt med de silverfärgade, lackerade sidoväggarna. BioFresh DrySafe Vill du att den möra kalvfilén eller färsk mjölk ska hålla så länge som möjligt? Då är BioFresh-lådorna lösningen för dig: BioFresh DrySafe är till för kött och mejerivaror och här råder en temperatur på nästan 0 °C – idealiska förhållanden även för de mest känsliga livsmedlen. Och det bästa av allt: Det är optimalt förinställt redan vid leveransen, så att du kan börja använda det direkt. Pekskärm Rörande enkelt: Med pekskärmen är det både lätt och intuitivt att ställa in din Liebherr. På displayen visas alla funktioner överskådligt och strukturerat. Med en lätt tryckning med fingertoppen kan du utan problem välja de önskade funktionerna och kontrollera temperaturen i kylskåpet. Försänkt handtag Speciell och funktionell: Tack vare det försänkta handtaget som monterats vertikalt och är genomgående ergonomiskt är det ingen konst att öppna apparaten. Dessutom gör det moderna och puristiska utförandet att handtaget passar perfekt i det handtagsfria köket.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Bosch

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Orrefors

Se alla produkter
Pizzastenar

Pizzastenar från Gourmetstål

Se alla produkter
Badrumstillbehör

Badrumstillbehör från hemtex

Se alla produkter