& klevering - Spiral Ask 12x11 cm Grön/Blå

-25%

Jämför produkt & klevering - Spiral Ask 12x11 cm Grön/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Spiral Ask 12x11 cm Grön/Blå i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Läcker ask från &klevering i färgat glas med härligt spiralmönster. Fyll med karameller eller kära ägodelar som smycken.

Asken är även fin som den är och blir en pigg detalj i din inredning. Matcha gärna med mindre ask i samma serie. .

Se gärna också

Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Ek

Grab Köksrullehållare från Gejst i vacker skandinavisk design är tillverkad i ek. Grab kombinerar hög kvalitet i både material och tillverkning med sober Skandinavisk formgivning. Resultatet? Denna stilfulle köksrullehållare som även är en snygg inredningsdetalj. Hushållspappret kan nu komma fram ur dess undangömda vrå och ta plats mitt på bordet!

Med en rå industriell känsla kombinerar Grab läder, ek och betong. Därigenom skapas en finstämd interaktion mellan olika material. Den solida betonggrunden ger en härlig stenkänsla och tyngd som håller köksrullehållaren stadigt på bordet. Grab är lika snygg även när hushållspappret är slut, och den står som ensam prydnad på bordet.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.