Sidan innehåller annonslänkar

Iittala - Birds by Toikka Blå Fjäder 13x8,5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Blå Fjäder ur Iittalas Birds by Toikka är tillverkad i glas och har ett genomskinligt blått och vitt mönster som skapar ett spännande blickfång i alla interiörer. Kroppens nätmönster för tanken till fjädrar.Den finska designpionjären Oiva Toikkas ikoniska kollektion Birds by Toikka skapades i nära samarbete med glasblåsarna vid Nuutajärvi glasbruk 1972.

Glasfåglarna kombinerar Toikkas passion för naturen och munblåst glaskonst. 2014 flyttades produktionen av serien till Iittala glasbruk där Toikka fortsatte sitt nära samarbete med glasblåsarna.

Birds by Toikka är en kreativ fusion av olika glastillverkningstraditioner. Varje handgjord och munblåst glasfågel är ett unikt konstobjekt med en egen personlighet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024