Rörstrand

Rörstrand - Ostindia Svart Serveringsfat Oval 33x22 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Uppläggningsfat från Rörstrand i serien Ostindia Svart. Fatet tål ugnsvärme och passar därför perfekt att använda som serveringsfat till något som behöver hållas varmt innan servering. Servisen Ostindia från Rörstrand är sedan 1932 en storfavorit världen över och har röstats fram till århundradets servis av svenska folket. Nu finnsden även som Ostindia Floris samt Ostindia Svart, kombinera gärna de olika varianterna med varandra.


Jämför produkt Rörstrand - Ostindia Svart Serveringsfat Oval 33x22 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Ostindia Svart Serveringsfat Oval 33x22 cm i kategorin Fat serviser här hos oss.

Kategori: Fat serviser
Artikelnummer: 130734
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.