Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Rubin" Skål

Kontrollera pris

Köp nu

Skål ur serien "Rubin" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Bruksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gefle - "Rubin" Skål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Rubin" Skål i kategorin Fat dekoration här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fat dekoration
Artikelnummer: 136693
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Serax

Se alla produkter
Kokkärl

Kokkärl från KitchenAid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kokkärl

Kokkärl är en behållare som används för att upphetta mat i vid matlagning. Kokkärlets utformning och tillverkningsmaterial beror på dess användningsområden. Kärl avsedda för tillagning på spis eller kokplatta måste kunna leda värme bra så att värmen från plattan eller gaslågan kan överföras till maten. Kokkärl för tillagning i mikrovågsugn behöver däremot inte vara bra värmeledare. Vanliga värmeledande material är aluminium, rostfritt stål och koppar. För tillagning i mikrovågsugn kan kärl av bland annat porslin, plast och glas användas. Behållare som används för förvaring eller blandning av kall mat kallas normalt inte kokkärl.