Gastroback

Gastroback Espresso - 42619 Espressomaskin Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Med en espressomaskin från Profi Cook kan du vara barista i ditt egna hem. Den hjälper dig att göra en perfekt kopp kaffe varje gång du använder den. Du kan även ställa in styrkan på kaffet. Modellen här är halvautomatisk, vilket innebär att du, bland annat måste slipa kaffebönor. På detta sätt blir man mer delaktiga i bryggningsprocessen än med en helautomatisk modell, men maskinen hjälper dig fortfarande med något av processen på vägen, i motsats till en manuell version. Du kan få upp till 220 gram kaffebönor i maskinen per gång. I maskinens vattentank kan det rymma 2 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag. Och som en bonus har maskinen en mjölkskummare. Därför kommer du aldrig att sakna mjölkskum för att göra din cappuccino.


Jämför produkt Gastroback Espresso - 42619 Espressomaskin Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastroback Espresso - 42619 Espressomaskin Stål i kategorin Espressomaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: GASTRO42619
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Juicepressar

Juicepressar från Smeg

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Hay

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.