Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Ehm3300 Elvisp

Beställ Electrolux Ehm3300 Elvisp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ehm3300 Elvisp inom kategorin Elvispar.

Produktinformation

Electrolux Ehm3300 Elvispar .

Se gärna också

BRAUN - Elvisp HM3000WH -20%

Prisvärd, funktionell och lättarbetad elvisp från Braun.

Braun MultiMix 3 HM3000 är en prisvärd elvisp med 5 hastighetsinställningar + turboläge. Handmixern drivs av en motor på 450 W som klarar de flesta vardagliga visp och knådningsuppdragen.

Elvispen är utrustad med Brauns SmartMix teknik vilket ger en optimal viktfördelning tack vare motorns vertikala orientering, det vill säga att tyngdpunkten på elvispen är placerad så att vikten riktas ned i skålen. På så sätt blir elvispen lättare att hålla i så dina händer inte blir trötta vid användning.

Även handtaget är designat för detta ändamål då det är ergonomiskt utformat och har ett mjukt grepp för bekväm hållning vid användning.

Medföljer gör dels två klassiska vispar för att slå grädde, vispa ägg till en aioli och liknande och för att blanda till desserter eller vispa till en luftig deg. Sen medföljer även två knådningskrokar för beredning av deg av olika slag.

De fem olika hastighetslägena plus turbofunktionen gör att denna Braun elvisp blir ännu mer ändamålsenlig för just den typ av köksgöra du vill utföra, vare sig det är att vispa äggula hårt eller få till lös och fluffig grädde till en lyxig efterrätt.

Den uppskattade EasyClick-funktionen gör att du kan enkelt byta mellan visp- och blandningsverktygen med ett enda tryck.

Alla vispar och beredningstillbehör är tillverkade av rostfritt stål och tål maskindisk för enkel rengöring när du är klar med vispandet.Egenskaper och tillbehör för Braun Elvisp HM3000WH

- Braun HM 3000 Elvisp

- 2 vispar i rostfritt stål

- 2 degkrokar i rostfritt stål

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Vakuumföpackare

Vakuumföpackare från Obh

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter