Redown medelvarmt duntäcke vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Medelvarmt duntäcke av återvunnet dun. Redown duntäcke är ett allergivänligt duntäcke av 70% återvunnet dun och 30% återvunna fjädrar.

Duntäcket har kvadratsydda mellanväggar i 100% ekologisk bomull mellan tyglagren för att dunet ska fördelas jämnt. Redown är en blandning av ankdun och gåsdun, och är därför inte märkt med typen av dun och fjädrar från anka eller gås, bara med dun / fjädrar.

Täcket är perfekt för dig som vill ha ett bra och bekvämt duntäcke som ger optimal sovkomfort året om. Redown duntäcke har 10 års garanti.

Finns även som dubbeltäcke.GOTS (Global Organic Textile Standard) är en internationell märkning för ekologiska textilier. 70% av fibrerna måste odlas organiskt och att textilierna måste uppfylla miljö- och hälsokrav under hela produktionsprocessen.

Läs mer om GOTS här global-standard.orgDenna produkt är märk med GRS. Global Recycled Standard är en certifiering för användning av återvunnet material och garanterar certifierat återvunnet material i produkter. .

Produktbeskrivning

Ett duntäcke är en typ av täcke som är fyllt med dunfjädrar från fåglar, vanligtvis and eller gås. Det är känt för sin mjukhet, värmande egenskaper och lättviktighet.

Egenskaper och fördelar

  • Värmande: Duntäcken är utmärkta för att hålla dig varm under kalla nätter. Dunfjädrarna har naturliga isolerande egenskaper som hjälper till att behålla kroppsvärmen.
  • Mjukhet: Dunfjädrarna ger en mjuk och fluffig känsla när du ligger under täcket. Det ger en bekväm och lyxig sömnupplevelse.
  • Lättviktigt: Duntäcken är kända för sin lätta vikt, vilket gör dem enkla att hantera och bädda sängen med.
  • Andningsbart: Dunfjädrarna har god andningsförmåga, vilket hjälper till att reglera kroppstemperaturen och motverka överhettning.
  • Hållbarhet: Med rätt vård kan duntäcken vara hållbara och behålla sina egenskaper under lång tid.

Vård och underhåll

För att hålla duntäcket i bästa skick rekommenderas följande:

  • Täcket bör skakas upp och luftas regelbundet för att bibehålla dess volym och mjukhet.
  • Täcket kan tvättas i en stor kapacitetstvättmaskin som kan rymma det. Använd en mild tvättmedel och följ tillverkarens instruktioner.
  • Torktumla täcket med några tennisbollar på låg värme för att återställa dess fluffighet.
  • För att undvika klumpning bör täcket förvaras i en andningsbar förvaringspåse när det inte används.
  • Undvik att utsätta duntäcket för fukt, eftersom det kan påverka dess isolerande egenskaper.

Sammanfattningsvis är duntäcken populära på grund av deras värmande egenskaper, lätta vikt och mjukhet. Genom att följa rätt vårdinstruktioner kan du förlänga täckets livslängd och njuta av en bekväm sömnupplevelse under lång tid.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024