Aarke - Aarke Flavour Drops 50 ml Wild Strawberry


Beställ Aarke - Aarke Flavour Drops 50 ml Wild Strawberry på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Flavour Drops 50 ml Wild Strawberry inom kategorin Dryck Övrigt.

Produktinformation

Nu kan du smaksätta ditt kolsyrade vatten med med Flavour Drops från Aarke. Det har aldrig varit enklare att alltid ha uppfriskande, sockerfria drycker hemma.

Flavour Drops flaskorna är tillverkade i återvinningsbart glas, designad för att matcha Aarke Carbonator. Varje flaska innehåller 50 ml och en enda flaska räcker till cirka 40 liter smaksatt, kolsyrat vatten.Aarke Flavour Drops finns i fyra frisk och fräscha smaker;Black Raspberry - en intensiv bärsmak med sött och syrligt i perfekt balans Citrus Twists – en njutbar kombination av citron och limeCucumber Lime - har en läskande friskhet och fräschör Wild Strawberry - en smak av solmogna smultronAvslappning och njutning – direkt i glaset. .

Se gärna också

Sandbergs Drink Lab - Cordials Drinkmix Rabarber och Lavendel 500 ml

Drinkmix med smak av rabarber och lavendel från Sandberg Drink Lab. Drinkmixen ingår i serien Cordials som har en lägre sockerhalt samt är framställd med naturliga smaksättare med inspiration hämtad från lokala unika smakkombinationer.

Den syrliga rabarbern blandas med milda lavendeltoner från torkade lavendelblommor och passar lika bra som smaksättare till drinken som till måltidsdrycken. Smakerna från serien Cordials utvinns från riktig frukt och balanseras med en väl avvägd syrlig ton. Passar utmärkt att blanda med mousserande vin eller som smaksättare till mineralvattnet vid festligare tillfällen. Blandas 1+2 och räcker till cirka 12 serveringar.

Ingredienser
Vatten, Rabarber, Betsocker, Lactol E270, Lavendel, Bourbonvanilj

Läs mer