Eva Solo

Eva Solo - Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack

349 kr 244 kr-30%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Serien Recycled från Eva Solo är tillverkad av 100% återvunnet glas, vilket ger varje enskilt Recycled-glas sitt alldeles egna uttryck. Designen är elegant och diskret och passar alla bord. Dricksglasen är robusta och kan staplas för att spara utrymme i lådor och skåp. Tål maskindisk.


Beställ Eva Solo - Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack inom kategorin Dricksglas.

Kategori: Dricksglas
Artikelnummer: 134829
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland