Sidan innehåller annonslänkar
Eva Solo

Eva Solo - Dricksglas 38 cl 8-pack

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Praktiskt set om 8 dricksglas från Eva Solo. Glasen är tillverkade av värmetåligt härdat glas som tål både värme och kyla väl. Glasen är perfekta vardagsglas eftersom de tål att diskas i maskin.


Beställ Eva Solo - Dricksglas 38 cl 8-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Dricksglas 38 cl 8-pack inom kategorin Dricksglas.

Kategori: Dricksglas
Artikelnummer: 75097
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland