Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Pure D9-4db Dammsugare - Blå

Jämför produkt Electrolux Pure D9-4db Dammsugare - Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Pure D9-4db Dammsugare - Blå i kategorin Dammsugare här hos oss.

Produktinformation

Pd91-4db Pure D9 Origin, tätt slutet system ökar luftflödet och ger stark sugkraft, extra stora hjul gör att den svänger smidigt. Flow Motion-munstycke med kullagerhjul ger minimal friktion, symbol visar om munstycket är inställt på matta eller golv.

12m räckvidd. Sköljbart Hygienfilter 12, S-bag Ultra Long Performance, med smart S-bag hållare slipper du ta i den begagnade dammsugarpåsen.

Se gärna också

Electrolux Euoc9green Ultraone Green Dammsugare - Svart

UltraOne Green ger en hållbarare dammsugning. Den är gjord av 70 % återvunnen plast och är 100 % PVC-fri, och den kan återvinnas till 92 %. Dessutom är förpackningen gjord av 100 % återvunnet material. UltraOne Green förbrukar mindre energi än än vanlig dammsugare. Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt FlowMotion ™-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Dammsug utan att störa någon med den nya innovativa Silent Air Technology™. UltraOne har en bättre och tystare slang och ett tyst men ändå effektivt FlowMotion -munstycke. Ljudnivån är bara 65 dB. Lättare, enklare att manövrera och enkel att förvara. Att dammsuga är enklare än någonsin. Med Multi Room System™, tre flexibla parkeringsklämmor, ett filter som är enkelt att byta och en 12 meter lång aktionsradie - det är en glädje att dammsuga med UltraOne Green. Den har också ett Allergy Plus-filter för ett hälsosammare hem. Electrolux UltraOne Euo9green är ett imponerande stycke ingenjörskonst: smidig, lättkörd och tystgående med utmärkta prestanda. UltraOne Green är en miljövänlig dammsugare tillverkad av 70% återvunnen plast.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Arne Jacobsen

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från Bosch

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Hamilton beach

Se alla produkter