Electrolux Euoc9green Ultraone Green Dammsugare - Svart

Jämför produkt Electrolux Euoc9green Ultraone Green Dammsugare - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Euoc9green Ultraone Green Dammsugare - Svart i kategorin Dammsugare här hos oss.

Produktinformation

UltraOne Green ger en hållbarare dammsugning. Den är gjord av 70 % återvunnen plast och är 100 % PVC-fri, och den kan återvinnas till 92 %.

Dessutom är förpackningen gjord av 100 % återvunnet material. UltraOne Green förbrukar mindre energi än än vanlig dammsugare.

Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt FlowMotion ™-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning.

Dammsug utan att störa någon med den nya innovativa Silent Air Technology™. UltraOne har en bättre och tystare slang och ett tyst men ändå effektivt FlowMotion -munstycke.

Ljudnivån är bara 65 dB. Lättare, enklare att manövrera och enkel att förvara.

Att dammsuga är enklare än någonsin. Med Multi Room System™, tre flexibla parkeringsklämmor, ett filter som är enkelt att byta och en 12 meter lång aktionsradie - det är en glädje att dammsuga med UltraOne Green.

Den har också ett Allergy Plus-filter för ett hälsosammare hem. Electrolux UltraOne Euo9green är ett imponerande stycke ingenjörskonst smidig, lättkörd och tystgående med utmärkta prestanda.

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Kosta Boda

Se alla produkter