Orrefors - SÅLD Champagneglas "Clown" 27 cm 2 st

Beställ Orrefors - SÅLD Champagneglas "Clown" 27 cm 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Orrefors - SÅLD Champagneglas "Clown" 27 cm 2 st inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

2 st Champagneglas ur serien "Clown" formgivna av Anne Nilsson för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Aida - Harvey Champagnekupa 25 cl 4-pack

Set med 4 stycken champagnekupor med en volym på 25 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Fira in de allra mest speciella tillfällena i ditt liv med ett upphöjt champagneglas från aida i din hand! Dessa vackra champagnekupor är perfekta att ha med sig under livets viktigaste stunder, och med ett fyllt champagneglas från Harvey-kollektionen kommer du snart att märka att den glittrande drycken aldrig kommer att ha smakat så gott. Champagneglasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalitet för användning i många år framåt, och de har även utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen som blev populära på 70-talet. Glasen har en volym på 25 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Thomas

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Boska Holland

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Marimekko

Se alla produkter