Iittala - Essence Champagneglas 21 cl 2-pack

Beställ Iittala - Essence Champagneglas 21 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Iittala - Essence Champagneglas 21 cl 2-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas. .

Se gärna också

Riedel - Cuvée Prestige champagneglas 2-pack -15%

Cuvée Prestige champagneglas från Riedels serie Vinum är ett elegant glas i långsmal modell, perfekt till champagne och andra mousserande viner. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs. Kupans vida mittparti lyfter aromerna i drycken och den avsmalnande öppningen koncentrerar i sin tur doften till näsan. Öppningen styr även drycken till tungans främre del, vilket gör att upplevelsen av sötma blir större.

Glaset passar även till: Cava, Franciacorta, Prosseco och Sekt.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r.

Serien Vinum från Riedel består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Vinum Cuvée Prestige champagneglas säljs i 2-pack eftersom bubbliga drycker smakar extra bra när du delar och kan skåla i dem med nån.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Arabia

Se alla produkter
Inredning barnrum

Inredning barnrum från Little Roomies

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Hay

Se alla produkter