Sidan innehåller annonslänkar

Adelberg Sm058 Bordsgrill - Svart/silver

-22%

Beställ Adelberg Sm058 Bordsgrill - Svart/silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Sm058 Bordsgrill - Svart/silver inom kategorin Bordsgrillar.

Produktinformation

Justerbart termostatreglage Grillplatta med non-stickbeläggning för enkel rengöring Halkfria fötter Inklusive oljebricka Indikeringslampor för ström och beredskap Lampa för termostatreglering Överhettningsskydd Ett system med rörliga gångjärn anpassar sig till valfri storlek på bröd, kött eller mellanmål. Effekt 1600 W Plattans storlek 28 x 17 cm .

Se gärna också

Black+Decker Bxgr2200e Bordsgrill - Rostfritt Stål

En grill med en tallrik på 14,5 x 23 cm och med en effekt på 2200W som garanterar snabb uppvärmning av tallrikarna och snabb tillagning. Dessutom har den en temperaturkontroll. Grillplattorna har en non-stick beläggning och är helt PFOA- och PTFE-fria. De kan också öppnas 180º, så att du kan laga mat på båda tallrikarna samtidigt. Dessutom är topplattan helt tiltad och anpassar sig till vilken mattjocklek som helst, men har också ett stegsystem som gör det möjligt att låsa den i 6 olika lägen för att smälta ost, grill eller värme utan att vidröra maten. Tallrikarnas non-stick-beläggning ger praktisk och enkel tillagning utöver snabbare rengöring. Grillens design är utformad för att ge hållbarhet och maximal användbarhet. Därför har den ett hus i rostfritt stål med ett kallt handtag och ett inbyggt lås som gör det möjligt att stänga grillen säkert och även förvara i vertikalt läge. Grilla, stek och stek all slags mat med en öppning på 180 grader Maximal effekt på 2200W, vilket möjliggör snabb uppvärmning Vippkåpa med stegsystem i 6 lägen Grillplattor med non-stick beläggning Hög kvalitet, robust och hållbar finish i rostfritt stål

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.