Sidan innehåller annonslänkar
Holmen

Holmen - Sophie Bord 2 delar Metall/Glas

1229 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Sophie bord från Holmen är ett set på 2 runda små bord som passar perfekt att ha som sidobord bredvid soffan eller fåtöljen, eller som sängbord i sovrummet. Borden är tillverkade av metall och glas och är 51 respektive 45 cm höga.


Beställ Holmen - Sophie Bord 2 delar Metall/Glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Holmen - Sophie Bord 2 delar Metall/Glas inom kategorin Bord.

Kategori: Bord
Artikelnummer: 110565
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bord

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.