Bergs Potter - Bergs Potter Köpenhamn Kruka 21 cm Grön emerald

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kruka och fat 21 cm ur serien Köpenhamn från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser.

Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan.

Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna. .

Blomkrukor från andra varumärken

Gejst - Nebl Kruka 30 cm Grå Glas

Blomkrukor från Gejst

Missa inga bra priser på Blomkrukor från Gejst.
Kähler - Gro Kruka Med Fat 34 cm Ljus Sand

Blomkrukor från Kähler

Se produkter inom Blomkrukor från Kähler.
Craft - Bojan med Nukaglasyr Mats Svensson

Blomkrukor från Craft

Se vad Craft har inom Blomkrukor.
Royal Copenhagen - Star Fluted Christmas Årsburk med lock

Blomkrukor från Royal Copenhagen

Se vad Royal Copenhagen har inom Blomkrukor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024