Sidan innehåller annonslänkar
Sage

Sage - Super Q Blender 2400 W Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sages Super Q blender är en kraftfull köksmaskin med elegant design och stark motor. Tillaga allt från soppor, smoothies och sorbet till kryddblandningar och hummus - helt från grunden! Blendern är utrustad med höghastighetsknivar och en väl tilltagen kanna som blandar i stort sett alla olika kombinationer av ingredienser till en len blandning med bara ett knapptryck. Knivarna krossar även is och hårda nötter, vilket gör maskinens användningsområde oerhört brett och praktiskt. Specifikationer - 5 förinställda program - 12 hastigheter - 2400 watt - Tillbehör kanna 2 liter, bägare 700 ml, stav och skrapa


Jämför produkt Sage - Super Q Blender 2400 W Rostfri online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sage - Super Q Blender 2400 W Rostfri i kategorin Blenders här hos oss.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: 112774
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.