Electrolux E4tb1-6st Blender - Rostfritt Stål

Jämför produkt Electrolux E4tb1-6st Blender - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux E4tb1-6st Blender - Rostfritt Stål i kategorin Blenders här hos oss.

Produktinformation

Utmärkt mixning, underbar smak Gör goda smoothies eller krossa is enkelt tack vare den optimerade TruFlow-bladdesignen och rejäla effekten – för utsökt och jämnt mixningsresultat. Optimal mixning med TruFlow-blad De fyra TruFlow-bladen i rostfritt stål är designade för att skapa en kraftfull virveleffekt som optimerar mixningen och tar fram det bästa ur dina ingredienser.

Kraftfull motor på 800 W Den kraftfulla motorn gör det enkelt att laga utsökta recept och mixa hårda ingredienser som is – så att du kan skapa rätter med jämnt och välsmakande resultat. Flera hastigheter och pulsfunktion Lyckas med alla typer av recept genom att välja optimal effekt med 5 olika hastigheter och pulsfunktion – njut av själva mixningen och av resultatet.

Generös kapacitet på 1,5 l Mixa utsökta nyttiga smoothies och efterrätter för hela familjen eller förbered stora omgångar att frysa in och njuta av senare, tack vare den generösa glaskannan på 1,5 liter. Kan diskas i diskmaskin för enkel rengöring Både kannan och bladen kan maskindiskas.

Produkter från kända varumärken
Tumblers

Tumblers från Blomus

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Rörstrand

Se alla produkter
Airfryer

Airfryer från Princess

Se alla produkter
Skäggtrimmers

Skäggtrimmers från Philips

Se alla produkter