AMEFA - Manille Bestickset 42 delar Blank Stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Manille Bestickset 42 delar från Amefa är ett elegant bestickset i vintagelook och perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen.Setet innehåller 6x Bordsknivar 22cm6x Bordsgafflar6x Bordsskedar10x Teskedar6x Långa teskedar6x Grillknivar2x SalladsskedarLevereras i en fin presentförpackning, vilket gör det till en perfekt gåva till bröllop, födelsedagar eller andra speciella tillfällen.Förgyll din dukning med dessa snygga bestick. .

Bestickset från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Hardanger Bestikk - Tina Bestickset 48 delar

Bestickset från Hardanger Bestikk

Utforska allt inom Bestickset från Hardanger Bestikk.
Upp till 25% rabatt
Sabre - Icone Bestickset 24 delar Pearl

Bestickset från Sabre

Missa inga bra priser på Bestickset från Sabre.
Upp till 25% rabatt
Dorre - Elisabeth Bestickset 60 delar

Bestickset från Dorre

Visa produkter inom Bestickset från Dorre.
Upp till 25% rabatt
AMEFA - Manille Bestickset 42 delar Blank Stål

Bestickset från AMEFA

Se vad AMEFA har inom Bestickset.
Upp till 12% rabatt
WMF - Denver Bestickset 30-delar

Bestickset från WMF

Missa inga bra priser på Bestickset från WMF.
Upp till 3% rabatt
Gense - Ranka Bestickset 16 delar

Bestickset från Gense

Här har vi samlat Bestickset från Gense.

Se gärna också

Laguiole - Bestickset 5 delar Olivträ

Ett exklusivt handtillverkat set med 1 kniv, 1 gaffel, 1 sked, 1 dessertgaffel och 1 dessertsked med vackra handtag i olivträ från Laguiole en Aubrac.

Grillknivarna är perfekt för alla typer av kött och hela setet blir ett vackert tillskott till dukningen med de eleganta trähandtagen. Varje bestick tillverkas för hand av en och samma person vilket gör varje produkt unik. Besticken har två bolster i matt rostfritt stål med blad i blankt rostfritt stål, längst fram mot bladet pryds varje bestickdel med Laguiole en Aubracs mejslade bi.

Sedan 1829 har Laguiole en Aubrac tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole i Frankrike och tillverkar världens bästa knivar enligt många. Laguiole en Aubrac bestick håller otroligt hög kvalitet och de lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Besticken kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet, vilket gör dem till en perfekt present. Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma. Olivträ växer väldigt långsamt, har få porer och är därför ett otroligt tåligt material med ett unikt mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024