House Doctor

House Doctor - Bidar Lampskärm 38x81,5 cm Vit

559 kr 503 kr-10%
Kontrollera pris

Köp nu

Lampskärmen Bidar från House Doctor är en modern och elegant version av den klassiska lampan av rispapper. Bidar är den perfekta kombinationen av estetik och funktion. Lampskärmsmaterialet skapar ett trevligt ljus för interiören, medan den vackra formen ger en personlig look. Bidar finns i flera härliga färger och modeller. Max. 60 W. Sladd och fattning säljs separat.


Jämför produkt House Doctor - Bidar Lampskärm 38x81,5 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Bidar Lampskärm 38x81,5 cm Vit i kategorin Belysning övrigt här hos oss.

Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 118857
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.