The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack

Beställ The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Just Slate Company - Glasunderlägg Prosecco 4-pack inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Set med fyra graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv med prosecco-tema.

Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan. .

Se gärna också

Leonardo - Ciao Sugrör Glas 4-pack / Borste -23%

Sugrör i glas med tillhörande rengöringsborste, perfekt för dig som tänker klimatsmart och vill minska användningen av engångs-sugrör i plast. De här stilrena sugrören ger fredagsdrinken eller saftkalaset garanterat en elegant touch.

Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. Ciao är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger dem en ännu godare smak. Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. Perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen.

Mått: H 15,5 cm
Material: Glas

Levereras i 4-pack

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bartillbehör övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Woll

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Eva Solo

Se alla produkter