AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart

Beställ AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Vinstopp från AdHoc som förseglar flaskan och håller den lufttät. Platt design så att flaskan passar perfekt i kylskåpsdörren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Spek Amsterdam - Snippers Refill Gin -24%

Med Gin Snippers gör du din egen gin och smaksätter den precis så som du önskar. Refillburken innehåller träflisor från åldrade ginfat, och som räcker till 350 ml sprit. De smakrika träflisorna släpper långsamt ifrån smak när du tillsätter ren sprit utan smak, som till exempel vodka. Det ger en snabb åldring och genuin smaksättning av den rena spriten som blir "träfats-lagrad".

Så här gör du:
1. Häll ren träflisorna i en flaska tillsammans med ren sprit
2. Förvara flaskan 8-9 veckor på ett svalt och mörkt ställe
3. Filtrera vätskan genom ett kaffefilter
4. Häll tillbaka spriten i flaskan eller i en annan förberedd egen ginflaska
5. Återanvänd gärna de smakrika träflisorna; de går att återanvända flera gånger med bra resultat

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2023