Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - GastroMax Visp BIO 28 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Visp BIO. Smakfullt designad visp med ett ordentligt handtag så att du får ett bra grepp när du vispar. Stilren materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.

Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksverktyg från samma serie.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige
- Tilldelad German Design Award 2020


Beställ GastroMax - GastroMax Visp BIO 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - GastroMax Visp BIO 28 cm inom kategorin Vispar.

Läs mer...
Kategori: Vispar
Artikelnummer: 133698
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Riskokare

Riskokare från Ariete

Se alla produkter
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Gorenje

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.