Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - GastroMax Visp BIO 26,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Visp BIO. Visp som kan användas i grytor med känslig beläggning. Tillverkad av biobaserad plast som framställts av glasfiber och amidplast.

Materialet ger upp till 50% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkter av traditionell plast.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige


Jämför produkt GastroMax - GastroMax Visp BIO 26,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - GastroMax Visp BIO 26,5 cm i kategorin Vispar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vispar
Artikelnummer: 133709
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Blomberg

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.