Sidan innehåller annonslänkar

Adhoc - Vakuumpump 10 cm

-25%

Beställ Adhoc - Vakuumpump 10 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adhoc - Vakuumpump 10 cm inom kategorin Vinpumpar.

Produktinformation

Vakuumpump från AdHoc. Håller flaskan lufttät och bevarar aromen genom vakuumtryck.

Platt design som gör den idealisk för förvaring i kylskåpsdörren. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Coravin - Coravin Vinpump set Timeless Model 6 Midnight Blue

En vinpump och vinbevarare från Coravin som innehåller allt du behöver för att lyfta din vinupplevelse och ta den till nästa nivå. Detta lyxiga Coravin vinöppnarset Timeless Six Midnight Blue är perfekt för vinkännare, sommeliers och vinälskare över lag. Modellen av Coravins Wine Preservation System heter model 6 och är deras mest avancerade vinbevaringsystem hittills. Tack vare att Coravins patenterade teknik nu blivit ännu bättre kan du dricka vilket vin du vill, i valfri mängd, utan att dra ur korken på flaskan. Det går till så att den ihåliga Coravinnålen, tillverkad i rostfritt stål med en non stick-beläggning för att enkelt glida igenom korken, passerar försiktigt genom utan att förskjuta korkmaterialet. När nålen har tagits bort expanderar korken tillbaka till sin normala form. När vinet sedan dras ut genom nålen ersätts det med ren argon gas, vilket säkerställer att syre aldrig vidrör det återstående vinet i flaskan och håller det lika fräscht som den dagen det tappades på flaska. Så sätt i nålen, tippa flaskan och häll upp så mycket vin som du och dina gäster vill ha som bilderna visar. Sen kan du förvara resten av flaskan i veckor, månader eller till och med år. Perfekt till mer exklusiva viner du vill dricka då och då med andakt. I detta paket med Timeless Six + System ingår även en Coravin Aerator. Med denna vinkanterare kan du lufta vinet samtidigt som du häller upp det direkt från flaskan till glaset. Färgen Midnight Blue som denna version av Coranvin Wine Preservation System både tagit sitt namn och design från, är en mjuk, rik blandning av blått och svart som påminner om natthimlens djup. Färgen blå anses, precis som ett riktigt gott glas vin, vara fördelaktig för kropp och sinne och framkallar känslor av stabilitet, visdom och mystik. Du kan nu njuta av ett glas vin som om det hade hällts upp av natthimlen. Och Coravin Timeless Six Midnight Blue vinpump är kanske världens bästa vinöppnare eftersom du kan vara säker på att det sista glaset vin upphällt av natthimlen kommer att smaka lika gott som det första. Följande produkter medföljer - 1 Coravin Timeless Six model 6 vinöppnare/vinpump - 1 Standardnål i rostfritt stål med Non-stick beläggning - 3 Coravin Pure™ Argon-gaspatroner - 6 Coravin skruvlock - 1 Coreavin Areator - 1 Praktiskt fodral/väska för ditt vinsystem

Läs mer

Från kunskapsbanken

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.