Sidan innehåller annonslänkar
Hoover

Hoover Hwc200eelwn Vinkyl - Vit

15499 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Oavsett om du behöver ett utställningsskåp för dina favoritviner eller bara inte behöver ett stort vinkyl, är modellen HWC 200 EELW/N från Hoover ett självklart val. Den rymmer upp till 81 Bordeaux-flaskor (75 cl). Du får en bra överblick över samlingen, eftersom skåpet är utrustat med 12 + 1 hyllor att distribuera din vinkollektion på. Du kan ställa in temperaturen i en av skåpets kylzoner efter behov, så att du kan anpassa den till din vinsamling. Men eftersom skåpet endast har en enda zon är det bäst lämpat för lagring av viner som behöver lagras vid ungefär samma temperatur.


Beställ Hoover Hwc200eelwn Vinkyl - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoover Hwc200eelwn Vinkyl - Vit inom kategorin Vinkylar.

Kategori: Vinkylar
Artikelnummer: HWC200EELWN
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.