Sidan innehåller annonslänkar

9005382189436 Vinkyl - Vit


Beställ 9005382189436 Vinkyl - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 9005382189436 Vinkyl - Vit inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

Har du en lite större vinsamling får du bra med plats i detta vinkylskåp Ewtgw3583 från Liebherr. Det rymmer 83 Bordeaux-flasker (0,75 l).

Flaskorna kan du fördela på 10 hyllor. Ljudnivån är mycket låg och ligger på bara 32 dB och kan därför placeras var som helst i hemmet utan att det stör.

Dörren kan vändas så du kan enkelt ställa skåpet var du vill. Aktivt kolfilter Lukt från den omgivande luften kan tränga igenom vinet genom korken och därmed påverka vinets kvalitet.

Liebherr vinskåp är utrustade med FreshAir-aktivt kolfilter som enkelt kan bytas ut, vilket säkerställer ren luft och därmed skyddar vinets kvalitet. UV-skydd Vinflaskor är i de flesta fall tonade, eftersom UV-ljuset från solens strålar har en skadlig effekt på vinets mognad.

Men själva flaskan räcker inte som skydd. För att minimera strålarna är Liebherr vinskåp utrustade med speciellt UV-beständigt isoleringsglas.

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.