The Soft Top Luxe Vattenkokare BKE 735 BSS Silver

Beställ The Soft Top Luxe Vattenkokare BKE 735 BSS Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Soft Top Luxe Vattenkokare BKE 735 BSS Silver inom kategorin Vattenkokare.

Se gärna också

Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Pro 1550-1850 W 1,5 l Silver -10%

Vattenkokaren Enfinigy Pro från Zwilling är försedd med en touch display och temperaturjustering för att du ska kunna brygga te, kaffe eller värma barnmat på bästa sätt. Vattenkokaren har 7 program och du väljer enkelt rätt program på touch displayen på kannans laddningsplatta. Temperaturkontrollen gör att du kan brygga perfekt kaffe och te varje gång då den rätta smaken framkommer vid en viss temperatur. Dessutom har den en funktion som håller ditt vatten varmt i upp till 30 minuter. Njut av en fyllig, smakrik och varm kopp varje gång!

Vattenkokaren har dubbelväggar vilket gör att värmen isoleras samtidigt som utsidan hålls sval och locket öppnas enkelt med knappen på handtaget. För att undvika direkt kontakt med het ånga öppnas locket endast till 70°, en funktion som gör din vattenkokare mer säker att använda. Den är även försedd med ett kalkfilter för bättre smak samt automatisk avstängning för att undvika överhettning och därmed skador på värmeelementet. Den inre behållaren är tillverkad i rostfritt stål och den integrerade sladdförvaringen gör att du enkelt kan förvara den i köksskåpet. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. 5 års garanti vid registrering av produkt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenkokare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Vintage

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Belid

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter